Studiebeurs

U kan het Formulier tot “Aanvraag van een studiebeurs” dat voor u van toepassing is opslaan en afdrukken door te klikken op onderstaande link.

Formulier tot Aanvraag van een studiebeurs voor het lager en secundair onderwijs

Formulier tot Aanvraag van een studiebeurs voor het hoger en universitair onderwijs

LET WEL: opdat het bestand zou openen moet het programma Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kan dit programma gratis downloaden en op uw computer installeren door te klikken op onderstaande link.

De GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) werd op 25 mei 2018 door Europa ingevoerd en dit om de privacy beter te beschermen en ervoor te zorgen dat je zelf meer controle hebt over je persoonlijke gegevens.

De GDPR legt ons nieuwe verplichtingen op (documentatieplicht, informatieverplichtingen) en versterkt de controle die u hebt over het gebruik van uw gegevens, in het bijzonder op de manier om u te contacteren. Uw gegevens worden enkel bewaard voor administratief gebruik in het kader van uw steunaanvragen of reservering. Indien u niet meer wenst dat uw gegevens worden bewaard, danken wij u om dit te melden op het e-mail adres info@sdg-fdg.be of schriftelijk aan de sociale zetel.